Snygga underkläder

Snygga underkläder är ett begrepp med lika många definitioner som människor, det är helt enkelt en fråga om tycke och smak som avgör vilken typ av underkläder som anses snygga.

Modet styr

Det underkläder som anses sexiga idag var sannolikt inte någonting att fundera över förra seklet, eller förra decenniet och förmodligen inte ens förra året. Precis som allt annat i modevärlden så svänger modet bland underkläder i takt med att de stora modeskaparna lanserar sina senaste kollektioner och marknadsför sina produkter via kända ansikten. Färger, former och mönster mixas och matchas om vartannat och om det allra hetaste idag är spets i syndigt svart kan vi vara rätt så säkra på att någon annat kommer att gälla för nästkommande år.
Ett exempel på detta är korsettens intåg under 2009. Efter att kändisar som Lady Gaga och Rihanna uppmärksammats iförda korsetter som scenkläder ökade försäljningen av korsetter markant under året som följde, precis som de gjorde under den period Madonna turnerade iklädd skimrande strutkorsett under början av 1990-talet. Anna Nicole Smiths samarbete med H&M är ett annat exempel på hur synen på sexiga underkläder plötsligt revideras. Över en natt rensades garderoberna ut på tangatrosor och byttes ut mot push-ups och strumpebandshållare.

Hitta din stil

Trender påverkar både mode och utbud men såklart finns det alltid återförsäljare som inte enbart styrs av tillfälliga trender utan även har de underkläder som för tillfället inte anses vara de sexigaste. För det viktiga handlar inte om mode utan vad du känner dig snygg i. Eftersom att vi alla är skapta i olika former passar vi i olika typer av underkläder och de underkläder som vi trivs i och som framhäver det vi tycker om hos oss själva utgör stommen för vad som är snygga underkläder för var och en. Att hitta sin stil är vad som förvandlar underkläder till sexiga underkläder.

Välj rätt modell och storlek

Beroende på kroppsform passar olika underkläder bättre än andra. För att känna sig snygg i sina  underkläder måste man trivas i dem och därför bör man välja underkläder efter passform för att de  ska sitta bra. Många gör misstaget att handla underkläder i den storlek som man tidigare haft, därför rekommenderas du som tänker köpa underkläder på nätet, och inte får tillfälle att prova ut dem innan, att se över storleksguiden och gärna måtta dina former innan du beställer, eftersom att de flesta butiker inte tar tillbaka provade underkläder.

Sexiga underkläder

Sexiga underkläder är alltså underkläder som du trivs i och som framhäver dina former. Det kan handla om underkläder i lack, en vanlig hipstertrosa eller en lyxig negligé. Det som sitter snyggt är sexigt precis som det inte spelar någon roll om underkläderna är fantastiskt utmanande och fräcka om de ändå inte passar. Utbudet av underkläder är stort och det finns garanterat något i din smak och storlek, nu gäller det bara att lägga lite energi på att hitta dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *