Fårskinnstofflor – alltid rätt

När vinterkylan eller kalla höstdagar smyger sig på, eller när du helt enkelt känner dig lite frusen, vad kan väl då vara bättre än att dra på sig ett par mysiga och sköna fårskinnstofflor? Med varmfodrade tofflor behöver du inte oroa dig för kalla golv utan kan känna dig trygg i att de bekväma tofflorna håller dina fötter varma. Fårskinnstofflor finns framför allt i dammodeller men förekommer också i herr- och barnmodeller. Dessa otroligt sköna tofflor kommer i flera olika varianter men har oftast en insida av äkta fårskinn eller faux fårskinn och en utsida av mocka. De vanligaste typerna av fårskinnstofflor är tofflor, slippers och ballerinatofflor. De skiljer sig också åt så till vida att vissa modeller har snörning fram och vissa modeller har lite högre skaft än andra. En del modeller har en fårskinnsbeklädd kant vid vristen och andra inte men alla är de en fröjd för fötterna!

Snygga och varma

Det finns en olika märken av fårskinnstofflor att välja bland, både märken som är specialiserade på just fårskinnstofflor och generella märken som tillverkar skor i allmänhet. Det australiensiska varumärket UGG har gjort sig kända världen över för sina fårskinnsboots för utomhusbruk men de tillverkar också fårskinnstofflor för inomhusbruk. En annan australiensisk tillverkare av fårskinnskor är EMU Australia, som alltså namnet till trots inte tillverkar produkter av emuer. Även i Sverige tillverkas fårskinnstofflor av bland andra Shepherd of Sweden, vars modeller bär svenska person- och ortsnamn som till exempel Anton och Gävle.

Fårskinnstofflor är både stilrena, snygga och dessutom lika behagliga att bära som de ser ut. Har du en gång provat ett par nickar du förmodligen instämmande just nu och i annat fall är det på tiden att du unnar dig själv en fårskinnstoffla! Oavsett om du föredrar slip-in-modellen eller den klassiska toffeln, med eller utan krage kring vristen, är fårskinnstofflan en innersko du kan lita på. Tofflornas utseende är tidlöst så du behöver inte oroa dig för att de skulle bli omoderna inom den närmaste tiden. Att säga att detta är en toffel för hela familjen är ingen överdrift då både vuxna och barn kan värma sina fötter med dessa varma och härliga tofflor av mjukt fårskinn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *