BMW får toppbetyg

BMW får toppbetyg

De nya flaggskepp som kommer ut från de större bilföretagen världen över, har vanligtvis en uppsjö nyheter. Nya BMW 5 serien är inte något undantag. Det är denna modell som på många sätt lagt ribban för vad man skall förvänta sig av premiumbilar. Bland de BMW 5-serie tester som gjorts sedan lanseringen av den nya modellen, har det varit stående ovationer! Detsamma gäller de recensioner som befintliga ägare har gett sin bil. De små brister som lyfts är näst intill obefintliga och den som gillar BMW har nu en riktigt bra valmöjlighet. Under senare år har det rullat ut en serie nya bilar från produktionen och alla har tagit emot av de entusiaster som valt BMW som företag. Via sidor om BMW 5-serie tester går det att gå in i varje detalj för att se om bilen kan leva upp till de önskemål och krav man har som kund. Till skillnad från flera andra bilar har BMW 5 inte varit rädda för att stoppa i en riktigt ordentlig motor! Den nya BMW 5 erbjuds med upp till 400 hk och en hel del har gjorts för att minska de utsläpp som ofta förknippas med stora motorer och höga farter.

NOx

I nyheterna skrivs åtskilligt om utsläpp och dieselförbud. En hel del väntar för den som är i färd med att köpa bil. Det är därför inte konstigt att man även i produktions och försäljarkretsen satsar hårt på att minimera alla utsläpp som kan komma att resultera i dyra kostnader för intresserade. Hos BMW har man arbetat med Emission Analytics för att säkerställa låga nivåer. Fokus är NOx utsläpp där man lyckats nå långt bättre värden än vad som krävs. Som bilköpare kan man därför luta sig tillbaks och njuta av fartvinden utan att se hur kostnader och miljöskador blir effekten.

När man skall köpa bil är andra ägares recensioner ofta det viktigaste. Förvisso kan man titta på de olika siffror som finns att tillgå när det är fråga om utsläpp, drivlinor, förbrukning och dimensioner. När det väl är dags för köp är dock känslan någonting som visar sig något viktigare. I kombination med tips från de som kan bilen har man goda möjligheter att göra ett köp man uppskattar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *